Plantaardig koken

Ben je benieuwd naar de veganistische keuken maar weet je niet waar te beginnen. Of ontbreekt het je (nog) aan creativiteit en inspiratie? Dan is deze kookworkshop iets voor jou! Een middag vol inspiratie, creativiteit, verbinding en liefde. Kom het vooral ervaren. Je bent zó welkom!

 Lekker aan de slag in de keuken!

We maken tijdens de workshop gerechten uit verschillende landen. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van lokale, biologische en seizoensproducten. Het menu veranderd elke 3 maanden!

Na de workshop eet je samen met de andere deelnemers het gemaakte eten op. Kun je niet alles op? Geen probleem je mag het mee naar huis nemen. Vergeet dus geen bakje mee te nemen!

Alle recepten worden achteraf per e-mail met je gedeeld. 

 

maar 10 deelnemers per workshop!

Wij hebben plek voor 10 deelnemers. Op deze manier hebben we alle aandacht voor je en kunnen we je begeleiden tijdens de workshop. We koken op een prachtige locatie in een intieme setting. Ben je erbij?

 

Ik dacht alle soorten jackfruit wel al geprobeerd te hebben maar “kip kerrie” jackfruit was nieuw! En echt super lekker! Wat een toffe workshop. Na 9 jaar vegan te zijn toch verrast met nieuwe smaken. Gezellige mensen en inderdaad mooie intieme locatie. Traienne heeft aan alles gedacht, heel bijzonder om mee te mogen maken. Dank je wel!

Katie

Alle 9 recepten ga ik maken voor al m’n vrienden die mij uitlachte toen ik vertelde dat ik deze workshop ging volgen. Kijken wie er dan het hardst lacht! Wat was dit lekker zeg. Leuk om je te ontmoeten Trai, je bent net een frisse wind. Fijn om te zien dat je mensen op deze manier kennis kunt laten maken met vegan eten.

Merijn

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de maandelijkse mailing.

Trai Vegan is in 2018 opgericht door Traienne. Inmiddels verzorgen Elle en Trai maandelijks bak- en kook workshops in Bunnik. 

Adres: Groeneweg 162-W
Postcode: 3981 CP Bunnik
E-mail: info@traivegan.com
Telnr: 06-82 63 71 33
KvK: 73774863

Algemene voorwaarden

Privacybeleid