Over Trai Vegan

Ik kan me de dag nog goed herinneren dat ik tegen mijn moeder zei dat ik mijn eigen restaurant wilde beginnen. Mijn moeder heeft me toen de opleiding koken & serveren laten volgen.

Wauw! Dit is het, dit is wat ik altijd wil gaan doen.

Na deze opleiding ben ik gaan studeren aan de hotelschool in Den Haag. Toch belandde ik op de één of andere manier na vele banen in de horeca in het bedrijfsleven, maar mijn passie voor koken is altijd gebleven.

Uiteindelijk kwam ik bij The Colour Kitchen te werken. Ik ging daar aan de slag als projectcoördinator, deze baan leek mij een perfecte combinatie van het bedrijfsleven én horeca. Hoe langer ik hier werkte, hoe meer mijn passie voor koken weer aanwakkerde. Na mijn hernieuwde passie voor het bereiden van eten weer te hebben gevonden, wilde ik het gewoon zelf doen!

Op een dag wist ik het, veganistisch, lekker en duurzaam dat wordt het concept.

Ik laat me graag inspireren door de Noord-Afrikaanse, Caribische en Franse keuken. Mijn ideeën en recepten deelde ik met vrienden. Ze waren dol enthousiast en zo is uiteindelijk Trai Vegan ontstaan.

Wat is mijn missie? Heel simpel, ik wil je laten proeven dat ook de veganistische keuken lekker is. Zelfs voor de die-hard vleesetende mannen!

Liefs,

Traiënne