PRIVÉ

WORKSHOP

Een bijzonder dagje uit

 

Vrienden, familie of collega’s, we garanderen jou en je gezeldschap een leuke dag tijdens één van onze workshops.

In groepsverband werk je aan verschillende gerechten; zoals bijvoorbeeld die van onze Indonesische rijsttafel of Surinaams koken workshop. Denk aan een kruidige authentieke rendang (maar dan vegan!), luchtige Taiwanese gevulde bao buns of een feestelijke pastei met verrassende jackfruit vulling.

We verzorgen een middag waar lekker eten en verbinding centraal staan. Tijdens het koken hebben jullie de kans om álles te leren wat er over (vegan) koken te leren valt en vragen te stellen. Meer leren over mestechnieken, het gebruik van tofu of tempeh, of je kennis over kruiden vergroten.

Het kan bij ons!

Nadat de gerechten zijn gemaakt wordt er gezamelijk gegeten. Binnen in knusse sfeer. Wij voorzien jullie van koffie, thee en alle middelen die je nodig hebt om heerlijk te koken. Oh, en de recepten krijg je in een mooi bundel toegestuurd zodat je thuis ook aan de slag kan!

Teambuilding, verjaardagsfeestjes, babyshowers… het kan allemaal in onze mooie workshoplocatie in Utrecht-Leidsche Rijn Centrum!

We ontvangen jullie met drankjes en een lekker hapje. Na de uitleg van de docent beginnen jullie samen  aan de recepten. Er is alle tijd en ruimte om elkaar te helpen, nieuwe dingen te leren en om vanalles te vragen. Aan het einde van de workshop staat er een tafel vol met lekkers en gaan jullie uitgebreid eten en proeven met elkaar.

❝ Afgelopen zomer een supergezellige verzorgde middag gehad bij Trai Vegan. De streetfood hapjes waren echt heerlijk! De bao buns waren favoriet bij ons en stonden en week later thuis al op tafel.
Tijdens het koken hebben we veel handige tips gekregen. Er waren ook een paar vleeseters bij maar die waren minstens zo enthousiast. Complimenten naar Trai!” ❞

Wat je verder nog moet weten

Je kan vanaf 6 t/m 12 personen bij ons een workshop komen volgen.

De workshops kunnen op een dag naar keuze gereserveerd worden (o.b.v. beschikbaarheid). Dit kan zowel ‘s middags als ‘s avonds.

De workshop duurt in totaal 4,5 uur.

Elke deelnemer heeft een eigen plek in de keuken, met alle nodige materialen.

Er zijn mogelijkheden voor teambuilding, verschillende spellen, babyshowers etc.

Er is een ervaren docent aanwezig die al jullie vragen kan beantwoorden. Samen rotiplaten rollen, nieuwe technieken leren of gewoon lekker samen koken. En we eten uiteraard het gemaakte eten op!

Alles kan!

Prijzen (particulieren)

Maandag t/m donderdag – (12:00 – 16:30)

€77,- p.p.

Maandag t/m donderdag – (18:00 – 22:30)

€87,- p.p.

Vrijdag t/m zondag – (12:00 – 16:30)

€97,- p.p.

Vrijdag t/m zondag – (18:00 – 22:30)

€87,- p.p.

Vraag via onderstaand formulier kosteloos een offerte aan.

Neem voor onze zakelijke tarieven via onderstaand formulier contact met ons op. 

Offerte aanvragen workshop

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Hidden
  • Voer een nummer in van 6 tot 12.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.