RUIMTE HUREN

Vergaderen, koken of ontspannen in Bunnik

Onze nieuwe locatie in Bunnik waar we zó dol op zijn willen we graag met jullie delen! Nu doen we dat natuurlijk al door hier workshops te geven, maar je kan hier ook terecht voor bijvoorbeeld vergaderingen met uiteraard een héérlijke vegan lunch of zoetigheden!

De locatie ligt aan het station (Bunnik) en is dus supergoed te bereiken (5 minuten van Utrecht Centraal!) Ook hebben we gratis parkeerplaatsen op loopafstand!

We hebben drankjes, hapjes, tafels, stoelen, een zachte bank, een mooie TV, printer en een open, comfortabele ruimte. Alles wat je nodig hebt dus!

Onze keuken beneden is voorzien van alles wat je nodig hebt in een keuken. Voor toffe teambuilding of een leuk uitje kan je ook bij ons terecht!

Met lekker weer kan er gebruik gemaakt worden van ons terras.

Je bepaalt zelf hoe laat en wanneer en wat voor eet- en drinkarrangement je zou willen. Van heerlijk fris fruitwater tot vegan lattes en van broodjes vegan eiersalade tot Thaise kokossoep!

Onze locatie bestaat uit een benedenverdieping met keuken en tuin, een bovenverdieping met een vergaderruimte en ontspanningshoek.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wat een prachtige plek en een fijne sfeer! Het was een verademing om met het warme weer binnen lekker koel te zitten. Wij hebben heerlijk gewerkt en gegeten en komen hier zeker terug.

Jitske Lochtenberg - van Droom naar Daad