RUIMTE HUREN

Vergaderen, koken of ontspannen in Utrecht

Onze nieuwe locatie in Utrecht-Leidsche Rijn Centrum waar we zó dol op zijn willen we graag met jullie delen! Nu doen we dat natuurlijk al door hier workshops te geven, maar je kan hier ook terecht voor bijvoorbeeld vergaderingen met uiteraard een héérlijke vegan lunch of zoetigheden!

De locatie ligt centraal en is dus supergoed te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeergarage centrumboulevard is op enkele minuten lopen en je parkeert hier de eerste twee uren gratis.

We hebben drankjes, hapjes, tafels, stoelen, meerdere schermen, printer en een comfortabele ruimte. Alles wat je nodig hebt dus!

Voor toffe teambuilding, training of een leuk uitje kan je ook bij ons terecht! En wat vind je van de combinatie, vergaderen en daarna een kookworkshop volgen? Ook dat is mogelijk!

Je bepaalt zelf wat voor eet- en drinkarrangement je zou willen. Van heerlijk fris fruitwater tot vegan lattes en van broodjes vegan eiersalade tot Thaise kokossoep!

Onze locatie bestaat uit een benedenverdieping met ruime keuken en een vergaderzaal met zitplaatsen voor 12 personen.

Prijzen

09:00 tot 17:00 uur – € 225,-
09:00 tot 12:30 uur – € 149,-
13:00 tot 16:30 uur – € 149,-
per uur € 47,50

Lunch (soep, broodje, salade en verse sappen) – €29,95 p.p.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wat een prachtige plek en een fijne sfeer! Het was een verademing om met het warme weer binnen lekker koel te zitten. Wij hebben heerlijk gewerkt en gegeten en komen hier zeker terug.

Jitske Lochtenberg - van Droom naar Daad