Traibe (membership)

(3 klantbeoordelingen)

Vanaf: 4,99 / maand

Hét abonnement voor je kookplezier, gezondheid (en die van jouw gezin!), skills en smaakpapillen!

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Je bent er! Tof! Okay luister, sluit je ogen….oh nee lees en beeld het je in…

Een plek waar je heerlijk kan koken, met gelijkgestemden tips kunt uitwisselen en een community opbouwt, samen meer ontdekt over plantaardig eten, lekkere en makkelijke recepten.

Onder begeleiding van de aller leukste vegan chef. Dát is de plek die wij samen gaan creëren! Een Traibe dus!

Een club wat zóveel meer is dan een club met een superleuke naam.
Gevuld met mensen die net zoals ik een gezonde behoefte hebben aan lekker eten, gezondheid en gezelligheid. Mensen die impact willen maken. Die interesse hebben in plantaardig eten en vooral met mensen die willen genieten. Van gevorderd kok tot beginneling: ‘t maakt niet uit!

Oh én voor mensen die graag de meest leuke kookworkshops willen volgen van heel Nederland met een flínke korting.

Maar wat houdt zo’n Traibe nou in?

  • elke eerste dag van een nieuwe maand, een receptenbundel vol met makkelijke, lekkere en verrassende recepten
  • toegang tot een exclusieve Instagram community waar je geïnspireerd zult raken met tips, heerlijk eten en kennis kunt uitwisselen met anderen
  • 1x per maand een live Q&A, waar je al je vragen over eten, koken, edelgistvlokken, tofu, messen, restaurantjes en liefdesadvies kwijt kunt bij onze vegan topchef Trai!
  • een member korting van 15% op onze online én offline kookworkshops. Zo kun je bijvoorbeeld een vegan Indonesische rijsttafel leren maken, vrienden en familie omverblazen met streetfood hapjes of jezelf een kickstart geven met onze vegan kickstart workshop!
  • en misschien dan nog wel het allerleukste, members only kookworkshops! Workshops uitsluitend voor members mét flinke korting. Zodat je lekker kan samenhokken met de andere members!

Maar het allermooiste is natuurlijk de VIP treatment die je van mij krijgt. Want als je lid bent van mijn Traibe zijn we basically een soort van getrouwd. Waar wacht je op, put a ring on it!

Dus, ga je all in en kies je voor een jaar een relatie met mij of kies je voor een meer gedoseerde optie en kijk je de kat uit de boom met een maandabonnement?

Er is geen verkeerde keuze! Ik zie je graag in onze Traibe, je bent meer dan welkom!

*het maandabonnement is maandelijks opzegbaar en wordt iedere 1e van de maand geïncasseerd.

3 beoordelingen voor Traibe (membership)

  1. Marianne Oude Nijhuis (geverifieerde eigenaar)

    Ik verheug me op een jaar in de Traibe, met meer humor, puurheid en inspiratie in de keuken. En ook verbinding, uitwisseling en plezier.

  2. Deborah Schoonderbeek (geverifieerde eigenaar)

    Meteen jaar abonnee geworden in Maart en geen moment spijt. Wacht gretig iedere 1ste van de maand op het nieuwe receptenbundel iedere maand een totaal nieuw thema. Wat ik vooral fijn vind is de fijne chat community iedereen is zo lief voor elkaar met allemaal tips en tricks die gedeeld worden. En had ik al verteld van die lekkere korting die je krijgt als trouwe traibe als je een workshop komt volgen. Nee ik wordt hier niet voor betaald ben gewoon heel enthousiast. Dan krijg je gewoon van al die heerlijke en positieve mensen bij elkaar.

  3. Kyra Smit (geverifieerde eigenaar)

    Superleuk! Fijne, gezellige, hulpvaardige (chat) community, elke maand heerlijke recepten die door iedereen gemaakt kunnen worden, elke maand een gezellige en leerzame Q&A waarbij van alles besproken wordt: hoe maak je tofu het lekkerst, welke kruiden zijn onmisbaar, welke pannen en messen zijn fijn. En dit alles onder de heerlijke, spontane, niets is teveel “leiding” van Traienne!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.